varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Vårdlärare till Peder Skrivares Skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för arbetsbefrämjande åtgärder, integrationsfrågor och utbildning på gymnasial och eftergymnasial nivå. Här skapar vi förutsättningar för det livslånga lärandet och möjligheter för individen att utvecklas, studera och nå egen försörjning. Vi bidrar också till ett livskraftigt näringsliv genom att tillvarata utvecklingsbehov i näringslivet och skapa projektsatsningar, nätverk och mötesplatser där utbildning och näringsliv kan mötas. Peder Skrivare gymnasieskola (PS) erbjuder flertalet nationella gymnasieprogram som kan kombineras med utvecklande utbildning inom idrott, Ung Företagsamhet, Teknikcollege eller Vård och Omsorgscollege. Kunskap, Kreativitet och Mångfald är viktiga begrepp för oss och präglar vårt synsätt. Vårt samarbete med näringslivet är väletablerat och vi lovar dig en förstklassig arbetsplats! PS har drygt 1800 elever och 240 personal. Det är bra sammanhållning och låg personalomsättning. Det är en skola i framkant som kommer att fortsätta växa. Vill du vara med på resan?


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever på Vård- och Omsorgsprogrammet. Du kommer att bedriva och ansvara för både skol- samt lärlingsförlagd undervisning. Du jobbar som mentor till elever och är i din roll viktig för kommunikation med skolans elevhälsa. Du ser programlaget som centralt och viktigt i strävan att skapa helhet kring programmets elever.

Kvalifikationer

Vi söker en utbildad vårdlärare med tillhörande lärarlegitimation. Du är väl insatt i specialpedagogiska frågor och är lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av både skolförlagd samt lärlingsutbildning är meriterande. Du ser lagarbete som någon grundläggande och fundamentalt för din möjlighet att lyckas med programmets elever.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Före anställningskontrakt kan skrivas behövs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! Välkommen att skicka in din ansökan!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-04-11

Referensnummer: A1015337


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-08-11

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: http://www.pederskrivaresskola.se/templates/visa_start.php


Upplysningar

Petter Öhrling, Rektor

Telefon: 0705-688437


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet


Lärarnas riksförbund


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter