Sök

Barnskötare, Ramlyckans förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Ramlyckans förskola är en treavdelningsförskola som ligger centralt belägen nära till både stad och skog. I vårt team har vi just nu extra fokus på undervisningsbegreppet kopplat till Lpfö-18, SKUA, bemötande och kommunikation. Ramlyckan är en förskola som arbetar mycket med utveckling så det är viktigt att du är flexibel och vill förändra utbildningen framåt. Tjänsten kan komma att förlängas.


Arbetsuppgifter

Utföra alla de uppgifter som ingår i yrkesrollen för en barnskötare. Vara med och utveckla utbildningen efter läroplanens mål. Ha ett positivt, nyfiket och inspirerande förhållningssätt gentemot barn och kollegor. Grunda sina tankar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet samt visa upp en professionell yrkesroll. Dokumentation av undervisning och utveckling både på individ och gruppnivå. Erfarenhet av yrket är en merit.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Barnskötarexamen Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-06-24

Referensnummer: A1136602


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Dessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-08-05

Tillträde: Eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Linda Sjöwall, Rektor

Telefon: 0703-77 45 40


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter