varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2 Enhetschefer Personlig assistans


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker nu enhetschefer med goda chefs- och ledaregenskaper. Tjänsterna är inom personlig assistans området inom Varbergs Omsorg.


Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du resultat, personal- och ekonomiansvar för ditt arbetsområde. Du leder och utvecklar verksamheten utifrån de behov som finns. Du ansvarar också för att följa upp kvaliteten på de tjänster vi erbjuder samt att arbeta med ständiga förbättringar av verksamhetens innehåll och arbetssätt. Som enhetschef för personlig assistans ansvarar du för ca 30 medarbetare och verksamheten bedrivs ute i kundernas hem. Vi arbetar med att utveckla enheten för personlig assistans både inom kvalité, arbetsmiljö och ekonomi området och står därför inför en spännande framtid. Man jobbar i ett team med fyra enhetschefer där man driver verksamheten ihop men inom ramen för ett eget ansvarområde. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar, inte rädd för att ställa om inför nya förutsättningar som personlig assistans innebär. Du skall har förmåga att se möjligheter istället för hinder i vardagen och ha en fallenhet för att hitta bra kvalité och god arbetsmiljö för så väl kund som personal.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning såsom programmet för social omsorg, socionom, eller annan högskoleutbildning motsvarande minst 200 högskolepoäng eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha förmåga att engagera och entusiasmera människor samtidigt som du behöver vara en god lyssnare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande verksamhetsområden. Det är önskvärt att du har erfarenhet från ledande befattningar och ha lätt för att tänka nytt och strategiskt. Erfarenhet av arbete inom funktionshinder är meriterande. Vi är en organisation som ständigt anpassar oss efter våra kunders behov och därför måste du trivas att arbeta flexibelt, självständigt och utifrån verksamhetens behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personlig assistans verksamhet tidigare. B-körkort krävs.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-02-25

Referensnummer: Varbergs Omsorg 11/21


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Pernilla Hansson, Verksamhetschef

Telefon: 072-3563872


Fackliga kontaktpersoner

Suzanne Persson Tel: 070-2697182


Vision Tel: 072-3580390


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter