Sök

Fritidspedagog, Lindbergs skola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Lindbergs skola - en skola med framåtanda, variation och mångfasetterad undervisning i digital lärmiljö. "Alla får vara som de är - där de är." Lindbergs skola är en F-9 skola med 360 elever. Skolan ligger vackert belägen en mil öster om Varberg och är en tätortsnära skola.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för fritidspedagoger i Varbergs kommun utgår från de nationella styrdokumenten,från läro- och kursplaner och från skollagen. Vi har lokala processer och strategier för att stärka pedagogers skicklighet som lyfter barns och elevers lärande. Vi arbetar för att öka elevers välmående och minska utanförskap. Därför förväntas varje medarbetare bidra till skolans utvecklings- och förbättringsarbete. Du arbetar i arbetslag där kollegialt arbete och ett formativt arbetssätt förutsätts. Du bedriver en undervisning i demokratiska arbetsformer och förbereder eleverna för att aktivt delta i samhällslivet. Du arbetar för att varje elev når sin fulla potential och bidrar till att utveckla en lärmiljö som uppmuntrar till elevers delaktighet och inflytande.

Kvalifikationer

Fritidspedagogsutbildning eller likvärdig utbildning. Goda kunskaper om NPF. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-11-13

Referensnummer: A912245


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: Heltid75-100%

Tillträde: eller snarast


Upplysningar

Lars Leijström, Rektor

Telefon: 0732-43 83 30


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter