Sök

Fritidspedagog, Sibbarp skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Sibbarp skola är skola med ca 50 elever i årskurserna F-5. Sibbarp skola är den lilla enheten där alla elever blir sedda. Skolan ligger naturskönt i Sibbarp.


Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog planerar, genomför, utvärderar och utvecklar du undervisningen på våra fritidshem utifrån fritidshemmets styrdokument och skolans vision så att alla elever utmanas och inspireras till nya upptäckter. Skolans och fritidshemmets arbete kännetecknas av ömsesidig respekt och konstruktivt samarbete. Ditt ledarskap i mötet med elever är tydligt och har fokus på elevernas välmående, utveckling och lärande. Del av tjänsten är även förlagd på skoltid då du stöttar verksamheten och deltar på lektioner. Vi söker dig som är trygga och säkra i sin yrkesroll. Du har en god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot både elever och kollegor. Du har ett flexibelt arbetssätt, har lätt för att skapa struktur och ordning, samt har god samarbetsförmåga. Du har god kännedom om läroplanen och övriga styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet med eleverna. Du ingår i arbetslagfritids som också tillhör skolans arbetslag.

Kvalifikationer

Legitimerad fritidspedagog samt erfarenhet och vilja att arbeta i både skola och fritidshemmets verksamhet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-11-26

Referensnummer: A1069073


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 75-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-12-06

Tillträde: Tillträde snarast

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Birgitta Therén , Rektor

Telefon: 072-233 36 21


Annefrid Svenningsson, Rektor

Telefon: 070-81 63 240


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter