Sök

Stödassistenter till korttidsvistelse inom LSS


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker två stödassistenter till ett av våra korttidsboenden som vänder sig till barn och ungdomar inom LSS.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar omvårdnad, pedagogiskt, kommunikativt och praktiskt stöd i den dagliga livsföringen, läkemedelshantering efter delegering och social dokumentation. Du kommer att arbeta med barn och ungdomar inom NPF - neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du kommer att finnas till stöd genom att tillämpa ett pedagogiskt arbetssätt med olika typer av alternativ och kompletterande kommunikation. Du är nyfiken och har förmågan att lyssna in barnen och ungdomarna. Det är viktigt att du kan skapa, bibehålla och utveckla en god kontakt med vårdnadshavare och samverkan med samhällets olika aktörer och nätverk. Arbetstider: dag/kväll/ helg och natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård och omsorgsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet med inriktning funktionshinder eller det som värderas motsvarande. Du ska vara lyhörd och engagerad på ett sätt som skapar möjligheter, förutsättningar och delaktighet utifrån den enskildes behov. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Körkort erfordras. För att få anställningen måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-09-19

Referensnummer: Varbergs Omsorg 57/21


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Denise Borgh, Enhetschef

Telefon: 070-1492025


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal exp Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter