Sök

Projektanställd lokalsamordnare, Förskole- och grundskoleförvaltning.


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Förskole- och grundskoleförvaltningen har med utgångspunkt i Varbergs kommuns vision 2025 ansvar för att utbilda barn och elever för morgondagens kompetensbehov och stärka deras självförtroende så att de lämnar sin skolgång med de rätta förutsättningarna för att göra val utifrån sina mål och drömmar. Förvaltningen ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola. Antalet anställda är drygt 2 400 och budgetomslutningen för 2022 är cirka 1 500 mnkr.


Arbetsuppgifter

Varberg växer och befinner sig i en expansiv period, därför ser vi nu ett behov av att utöka vår organisation med en projektanställd lokalsamordnare. Som lokalsamordnare kommer du ha förskole- och grundskoleförvaltningens perspektiv i lokalsamordningsfrågor. Du kommer samarbeta både med lokalstrategerna och rektorerna för att utveckla Varbergs kommuns förskola och grundskola för ett effektivt lokalnyttjande och ändamålsenliga lokaler. Du kommer arbeta med utemiljöprojekt, verksamhetsnära lokalanpassningar och andra lokalfrågor, men också vara ett stöd till avdelningschefen för ekonomi och lokaler avseende investeringsuppföljning. Arbetet innefattar även mindre inköp och större upphandlingar i samband med om- och nybyggnation, miljö- och hälsa ärenden, benchmarking m.m.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och erfarenhet av liknande arbeten kopplat till lokaler, inne- och utemiljöer och gärna tidigare erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning. Arbetet ställer krav på god förmåga att samordna, samarbeta och att arbeta självständigt. Du ska vara tydlig, öppen och pedagogisk i ditt arbete och förhållningssätt. Du ska ha en god kommunikativ förmåga såväl skriftligen som muntligen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Körkort är ett krav. Vi erbjuder dig ett team av kollegor som trivs tillsammans, som tar tillvara allas kompetenser och som sätter samarbete högt.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-08-07

Referensnummer: A1142206


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-09-01

Tillträde: Eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Charlotta Sandahl Edemyr, Avdelningschef Ekonomi och Lokaler

Telefon: 0703418281


Fackliga kontaktpersoner

Vision Tel: 072-3580390


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter