Sök

Personliga assistenter


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs Socialförvaltning är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker personliga assistenter till våra verksamheter.


Arbetsuppgifter

Arbetet som personlig assistent innebär att bistå kunden i vardagen, med det personen själv inte klarar av utifrån sin funktionsnedsättning. Det kan vara exempelvis personlig omvårdnad, medicin, aktiviteter och vissa hushållssysslor. Din arbetsplats är i kundens hem vilket innebär att du ges ett stort förtroende som förutsätter hänsyn och respekt för kundens integritet. Arbetet innefattar både dag- kvälls- och jourtjänstgöring.

Kvalifikationer

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har utbildning inom vård- och omsorg eller tidigare erfarenhet som personlig assistent. Vi bedömer även kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som meriterande Som person är du lugn, trygg och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga och en positiv människosyn. Vi söker personer som är flexibla, lyhörda och har ett gott bemötande.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-03-31

Referensnummer: SOC 25/23


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Enligt överenskommelse Löpande rekrytering Vid alla tillsvidareanställningar kan provanställning komma att bli i sex månader.

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Camilla Stiernflycht, Enhetschef


Denny Kaljanac, Enhetschef

Telefon: 070-246 75 14


Damir Hadrovic, Enhetschef

Telefon: 073-402 73 50


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter