Sök

Personliga assistenter


Om arbetsplatsen

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Vi söker personliga assistenter till en kvinna i 40-års ålder som kan bistå kunden i dennes vardag med det som personen själv inte klarar av utifrån sitt funktionshinder som är cerebral pares med utvecklingsstörning. Du kommer arbeta mycket med att säkra upp kommunikationen då kund kommunicerar med enstaka ord. Säkerställa samt bidra till att hon har ett aktiv liv som föredras. Din arbetsmiljö är kundens hem, vilket innebär att du ges stort förtroende och visar hänsyn till kundens integritet. Du kommer bland annat att arbeta med att stärka individens inflytande och trygghet i sin egen vardag. Arbetstider är sovande jour/ assistans mellan 15-09.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Väldigt stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du som söker ska vara flexibel, lugn, lyhörd med gott bemötande och trygg. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Du ska tycka om att stå inför nya utmaningar och ha förmåga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten. Körkort är meriterande.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-07-01

Referensnummer: Varbergs Omsorg 40/22


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Heltid /Deltid Eller den tjänstgöringsgraden du önskar.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vid alla tillsvidareanställningar kan provanställning komma att bli i sex månader. Löpande rekrytering

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Denny Kaljanac, Enhetschef

Telefon: 070-246 75 14


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter