Sök

Fritidspedagog, Väröbackaskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Väröbackaskolan är en växande F-9 skola med 400 elever. Skolan ligger intill böljande sädesfält i samhället Väröbacka mellan Kungsbacka och Varberg. Det är viktigt för oss att arbeta för gemenskap och trivsel där vi tillsammans stärker elevernas lärande och inspirerar dem att uppnå sina drömmar. Läs mer om förskole- och grundskoleförvaltningens verksamhet på Pedagog Varberg.


Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog planerar, genomför, utvärderar och utvecklar du undervisningen på våra fritidshem utifrån fritidshemmets styrdokument och skolans vision så att alla elever utmanas och inspireras till nya upptäckter. Skolans och fritidshemmets arbete kännetecknas av ömsesidig respekt och konstruktivt samarbete. Ditt ledarskap i mötet med elever är tydligt och har fokus på elevernas välmående, utveckling och lärande. Vi söker 2 kollegor som är trygga och säkra i sin yrkesroll. Du har en god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot både elever och kollegor. Du har ett flexibelt arbetssätt, har lätt för att skapa struktur och ordning, samt har god samarbetsförmåga. Du har god kännedom om läroplanen och övriga styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet med eleverna. Du ingår i ett arbetslag som strävar efter att utveckla fritidshemmets undervisning så att eleverna har en trygg och meningsfull fritid. Vårt fritidshem är uppdelat i två avdelningar Axet som är för de yngre eleverna F-1 och Ankaret som vänder sig till de äldre eleverna i åk 2-4. Under elevernas skoltid arbetar du i skolans verksamhet där tjänsterna har sin bas i åk 1 för den ena tjänsten och som vikarie för den andra tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och eftersträvar en personalgrupp som kompletterar varandra i erfarenheter. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Fritidspedagog eller annan likvärdig erfarenhet och utbildning Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Intervjuer planeras att ske under perioden 1-2 augusti 2022 Alla medarbetare i Varbergs kommun har bland annat möjlighet att köpa ett rabatterat pendelkort, få ekonomiskt friskvårdsstöd och hyra en cykel eller elcykel till ett förmånligt pris. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-07-18

Referensnummer: A1141615


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-08-08

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 2

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Ylva Erixon, Rektor Väröbackaskolan

Telefon: 0732-43 74 08


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter