Sök

Förskollärare, Lindbergs förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Lindbergs förskola söker nu en förskollärare 80-100%. Förskolan består av fem avdelningar, alla avdelningar har i nuläget barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan har nära till nautren och ligger i nära anslutning till Lindbergs skola. Förskolan består av en stabil personalgrupp som kännetecknas av hög kompetens, stort engagemang och ett gott samarbetsklimat. Förskolans vision där en levande värdegrund råder syns i mötet mellan barn - vuxna och vuxna - vuxna. Genom aktionsforskning arbetar vi kontinuerligt med att förbättra kvalitén på vår verksamhet och genom reflektion och diskussion utvecklar vi våra färdigheter för att anpassa verksamheten utifrån våra styrdokument och barnens intressen och behov.


Arbetsuppgifter

Nuvarande utvecklingsområden som förskolan arbetar med utifrån "förskolans utvecklingsplan 2016-2019" är: 1. professionellt förhållningssätt 2. jämställdhet/genus 3. Motorikens betydelse för inlärning/äventyrspedagogik 4. Undervisning/levande läsning/läslyftet i förskolan - språk och matematik 5. Barnhälsa

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation. Meriterande är: Digital kompetens, tecken som stöd och att kunna spela gitarr Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Körkort och tillgång till bil är krav. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-09-22

Referensnummer: A901211


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid80-100%

Tillträde: eller enligt överenskommelse


Upplysningar

Eva Larsson, Förskolechef

Telefon: 0705-61 05 36


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-15 17 378


Lärarnas Riksförbund Tel: 072-1517392


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter