varningsikon

2020-05-25

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Sjuksköterska natt Varbergs Kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum och bemöter alla med respekt. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

• Som sjuksköterska hos oss kan vi erbjuda ett självständigt och omväxlande arbete där du ansvarar för patienter inom såväl hemsjukvård, funktionsnedsättning som äldreboende.

Kvalifikationer

•Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna har några års erfarenhet, men du är även lika välkommen med din ansökan om du är nyutexaminerad. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, där vi värdesätter samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-05-27

Referensnummer: A940039 - Kopia (4)


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: • Individuell lönesättning.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: • Enligt överenskommelse.


Upplysningar

Marika Andersson, Enhetschef

Telefon: 0702766102


Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter