Sök

Barnskötare, Bumerangens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bumerangens förskola ligger centralt i Varberg i närheten av en härlig skogsmiljö men med centrala Varberg och dess utbud bara en kort promenad bort. Bumerangen är en sex-avdelnings förskola byggd så att två avdelningar samarbetar med gemensam entré. Två avdelningar ligger på andra våning. Vi har två avdelningar med barn 1-2 år och fyra avdelningar med barn i åldern 3-6 år. Utemiljön delas av alla avdelningar men är uppdelad med staket och grindar så att alla barn inte är på samma plats samtidigt. Gården är också anpassad för att passa barn i olika åldrar. Bumerangen har eget tillagningskök och en gemensam matsal där barnens alla måltider intas. Bumerangen är en mångkulturell förskola och vi ser gärna att du som söker kan flera språk!


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som gillar att arbeta flexibelt då du i den här tjänsten kommer att arbeta som resursförstärkning i flera olika arbetslag. Du utmanar barnen utifrån deras intressen och med läroplanens mål i fokus. I samspelet med barnen ger du varje barn utrymme att utveckla sina unika egenskaper. Du är en medupptäckare, närvarande och lyhörd för det som sägs av barnen. Tillsammans med kollegorna på förskolan skapar ni bästa möjliga förutsättningar för lärande! Lpfö-18 är vårt viktigaste styrdokument men utöver det är glädje tillsammans med kollegor och barn en viktig ingrediens för att skapa trivsel. Vi arbetar tillsammans för att skapa goda relationer med barnens bästa i fokus. I mötet med barn, vårdnadshavare och kollegor ska professionaliteten vara i centrum. En dag i veckan arbetar du tillsammans med våra kvalitetsavlösare och avlöser ordinarie personal då de har planeringstid.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-12-05

Referensnummer: A1178031


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 90% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2023-01-09

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Emma Torstensson, Rektor

Telefon: 0768-98 70 40


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter