varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Ekonomibiträde/lokalvårdare Mariedal skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär arbete på skola inom Kost och Städ, men arbete förekommer även inom hela Kost och städ. Du kommer tillhöra arbetsgruppen på Mariedalsskolan (Kost och Städ) Det av stor vikt att du har servicetänk med kunder och personal i fokus Förekommande arbetsuppgifter: Lokalvård på skola Hantera och köra städmaskiner Beställningar via elektronisk e-handel ( Proceedo) Mottagningskök skola: Servering och disk

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du har erfarenhet och vana av lokalvård i offentliga miljöer och tycker om att arbeta på olika arbetsplatser vid behov. Pryl eller annan certifierad städutbildning är meriterande. Maskinvana samt kunskap om golv. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar. B Körkort är ett krav. Intervjuer sker löpande.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-06-23

Referensnummer: A1037786


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-08-09

Tillträde: Eller enl. överenskommelse

Varaktighet: 3-6 månaderMed möjlighet till förlängning

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Suzanne Persson, Enhetschef

Mobiltelefon: 0702-697182


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter