Sök

Sjuksköterska Varbergs Kommun sommarvikariat


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss erbjuder vi ett självständigt och omväxlande arbete där du ansvarar för patienter inom såväl hemsjukvård, funktionsnedsättning som äldreboende. Vi erbjuder en bra introduktion med mentorskap utifrån behov. Vi som grupp har ett öppet klimat, en kollegial stöttning och vi har roligt tillsammans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av anställning under sommaren. Du är legitimerad sjuksköterska och har gärna några års erfarenhet, men du lika välkommen med din ansökan om du är nyutexaminerad. Du som är färdigutbildad sjuksköterska och väntar på legitimation är också av intresse. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, där vi värdesätter samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras Ingen erfarenhet krävs.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-19

Referensnummer: A884747


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesätning

Arbetstid: HeltidEfter överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse


Upplysningar

Jesper Sjölund, Enhetschef Hälsosjukvårdsenheten

Telefon: 070-825 47 60


Fackliga kontaktpersoner

Peter Holm Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter