varningsikon

2020-06-18 08.25

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Bevattningsförbud råder i hela Varbergs kommun fr.o.m. den 18 juni. Du hittar även vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Enhetschef Trygghetsteamet


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Trygghetsteamet ingår idag i Räddningstjänstens verksamhet men kommer från den 1 november 2020 tillhöra Socialförvaltningen. I Trygghetsteamet ingå ca. 50 medarbetare med uppdrag att bl.a. hantera trygghetslarm dygnet runt samt hemtjänst natt. Vi söker en enhetschef till Trygghetsteamet som har tidigare erfarenhet av chefsuppdrag inom vård- och omsorg. Är du dessutom intresserad och vill bidra med ett ledarskap som präglas av engagemang, lyhördhet och trivs med att samarbeta och ta ansvar är du personen vi söker.


Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du resultat, personal- och ekonomiansvar för ditt arbetsområde. Du arbetsleder undersköterskor och uppdraget kräver att du behärskar att växla mellan verksamhetsnära och mer långsiktig och strategisk styrning. I uppdraget ingår också att delta i förvaltningens utvecklingsarbete gällande vård- och omsorgsfrågor generellt och samverka såväl inom kommunen som med andra aktörer. Du rapporterar till verksamhetschef och ingår i ledningsteamet.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning samt erfarenhet från ledande befattningar inom vård- och omsorg är en förutsättning. Stor vikt fästs vid personliga egenskaper såsom förmåga att bedriva ett tydligt ledarskap som präglas av engagemang kombinerat med ett uthålligt och strategiskt tänkande. Du är prestigelös och kan skapa goda relationer och ett gott samarbetsklimat.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-07-09

Referensnummer: A963643


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde:


Upplysningar

Kristin Ahne, Verksamhetschef Socialförvaltningen

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Suzanne Persson Tel:


Vision Tel:


Kommunal Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter