Sök

Lärare idrott, Almers skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 140 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Almers skola är en grundskola årskurs 4-9 med tillhörande grundsärskola årskurs 6-9. Här går ca 320 elever. Skolan är belägen i sydvästra delen av Varbergs centrum, vackert omringad av naturområden. Här finns två arbetslag i grundskolan, 4-6 respektive 7-9. De träffas regelbundet, både i sina stora arbetslag, men också i årskurslagen. Skolledningen består av rektor och biträdande rektor tillsammans med en ledningsresurs. Elevhälsan arbetar tätt tillsammans med undervisande pedagoger och här finns specialpedagog, speciallärare, skolkurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare samt skolpsykolog.


Arbetsuppgifter

Vi söker idrottslärare till årskurs 4-9. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med en idrottslärarkollega, där ni delar på de flesta årskurserna. Idrottshallen är belägen i Breared, ca 10 minuters gångväg från skolan. Tjänsten är tidsbegränsad under en föräldraledighet. Den kan eventuellt förlängas. Rekrytering kan ske under ansökningstiden.

Kvalifikationer

Examensbehörighet alternativt legitimation i idrott och hälsa. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-12-15

Referensnummer: A918172


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid80-100%

Tillträde: eller enligt överenskommelse.


Upplysningar

Sebastian Rundberg, Biträdande rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter