Sök

Förskollärare, Brunnsbergs förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Brunnsbergs förskola är en mindre tvåavdelningsförskola centralt belägen i Varberg. I närområdet finns en fin skogsmiljö, en stor offentlig lekplats samt promenadavstånd till bibliotek och kulturhus. Brunnsbergs förskola har tidigare varit en I Ur och Skur förskola och mycket utav den pedagogiken lever fortsatt kvar även om vi numera inte är en certifierad I Ur och Skur förskola. Vi vistas stora delar av dagen utomhus och har ett stort fokus på hållbarhet - både socialt, ekonomiskt och miljömässigt! Brunnsberg är en mångkulturell förskola och vi ser gärna att du som söker kan flera språk.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill stötta oss på Brunnsbergs förskola under ett par månaders vikariat. Du kommer att arbeta på avdelning Norr med våra äldsta barn på förskolan i ett arbetslag med en förskollärare och två barnskötare. Du bidrar med din kunskap till att skapa goda undervisningsmiljöer med hållbarhet i fokus. Tillsammans skapar ni bästa möjliga förutsättningar för barnens lärande, utveckling och omsorg. Du vill utmana barnen utifrån intressen och kunskaper med läroplanens mål i fokus. Lpfö-18 är vårt viktigaste styrdokument men utöver det är glädje tillsammans med kollegor och barn en viktig ingrediens för att skapa en hållbar förskolemiljö. Vi arbetar tillsammans för att skapa goda relationer med barnens bästa i fokus. I mötet med barn, vårdnadshavare och kollegor ska professionaliteten vara i centrum.

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-11-27

Referensnummer: C164396


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 60% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2024-01-05

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Emma Torstensson, Rektor

Telefon: 0768-98 70 40


Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Lärare Tel: 0721-51 73 78 / 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter