Sök

Stödassistent


Om arbetsplatsen

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker stödassistent till Askvägen korttidsboende som ligger i Tvååker för barn och ungdomar inom LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade).


Arbetsuppgifter

Vi arbetar med att stödja och motivera den enskilde på korttidsboendet kring moment i vardagen i syfte att öka självständigheten efter varje individs förmåga. I uppdraget ingår att ge en trygg och god omsorg, en stimulerande fritid och ansvara för social dokumentation. I uppdraget ingår även praktiska arbetsuppgifter förekommande i ett boende såsom matlagning och hushållsarbete, samt hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation samt social dokumentation. I uppdraget ingår även promenader, annan fysisk aktivitet som planeras tillsammans på korttidsboendet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård och omsorgsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet med inriktning funktionshinder eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård och omsorgscollege. Du ska vara lyhörd och engagerad på ett sätt som skapar möjligheter och förutsättningar för vardagliga liv. Grundläggande är dock att du är en positiv person med intresse för att hjälpa barn och ungdomar med olika stöd och omvårdnadsbehov. Personlig lämplighet och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionshinder är viktigt för oss samt att du är kreativ och kan ta egna initiativ. Du skall besitta en god förmåga att se helhet och sammanhang och samtidigt kunna ta hänsyn till enskilda personers behov. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter ser arbetsgivaren som meriterande. Körkort erfordras För att få anställningen måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Tillträde snarast.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-08-22

Referensnummer: Varbergs Omsorg 35/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid100

Tillträde: Eller med tjänstgöringsgrad du önskar.


Upplysningar

Johanna Orsander, Enhetschef

Telefon: 070-9102867


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals exp Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter