Sök

Resurspedagog/handledare yrkesprogram Peder Skrivares skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för arbetsbefrämjande åtgärder, integrationsfrågor och utbildning på gymnasial och eftergymnasial nivå. Här skapar vi förutsättningar för det livslånga lärandet och möjligheter för individen att utvecklas, studera och nå egen försörjning. Vi bidrar också till ett livskraftigt näringsliv genom att tillvarata utvecklingsbehov i näringslivet och skapa projektsatsningar, nätverk och mötesplatser där utbildning och näringsliv kan mötas. Peder Skrivare gymnasieskola (PS) erbjuder flertalet nationella gymnasieprogram och gymnasiesärskola. De nationella programmen kan kombineras med utvecklande utbildning inom idrott, Ung Företagsamhet, Teknikcollege, Motorbranschcollege eller Vård och Omsorgscollege. Kunskap, Kreativitet och Mångfald är viktiga begrepp för oss och präglar vårt synsätt. Vårt samarbete med näringslivet är väletablerat och vi lovar dig en förstklassig arbetsplats! PS har drygt 1900 elever och 240 personal. Det är bra sammanhållning och låg personalomsättning. Det är en skola i framkant som kommer att fortsätta växa. Vill du vara med på resan?


Arbetsuppgifter

Jobbet som resurspedagog/handledare hos oss innebär att du, tillsammans med dina kollegor är med och stöttar eleverna under lektionerna med teoretiska och praktiska moment. Arbetet innebär också handledning under elevernas studier. För att du ska trivas hos oss behöver du vara lösningsfokuserad, positiv och kunna skapa goda relationer med såväl elever som kollegor. Det är en förutsättning att du tycker om att arbeta med ungdomar. Som anställd får du kompetenshöjande insatser under läsåret. Innehållet och formen för kompetensutvecklingsinsatserna tar utgångspunkt i verksamhetsplan och identifierade behov som framkommit i det systematiska kvalitetsarbetet. På så sätt skapas likvärdighet, långsiktighet och hållbarhet för att nå prioriterade mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning från ett praktiskt program eller med erfarenhet från bygg- eller elbranschen. Önskvärd erfarenhet och kunskaper: Praktisk erfarenhet av elinstallationsarbete eller likvärdigt arbete.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-09-23

Referensnummer: A1155347


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 50%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Kristina Bäckman, Rektor

Telefon: 0733-845984


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet


Lärarnas riksförbund


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter