varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Lärare till introduktionsprogrammen på Peder Skrivares skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är lärare i idrott, gärna kombinerat med matematik eller behörig i annat grundskoleämne för tjänst på introduktionsprogrammet (IM) på Peder Skrivares Skola. IM:s uppdrag är att på olika sätt förbereda eleverna för fortsatta studier eller för arbetslivet. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt ska du ingå i arbetslaget inom IM-individuellt alternativ och samarbeta med övriga lärare, elevhälsoteam och övrig personal på enheten för att planera och genomföra bästa möjliga skolgång för eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet inom idrott och matematik men är öppna för idrott eller matematik kombinerat med annat grundskoleämne. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För anställning krävs godkänt utdrag ut belastningsregistret för arbete i skola.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-09

Referensnummer: A1024494


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-08-11

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Matthew Wolcott, Rektor

Telefon: 0705-288893


Fackliga kontaktpersoner

Lärarnas Riksförbund


Lärarförbundet


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter