Sök

Speciallärare/specialpedagog, Rolfstorps skola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Rolfstorps skola ligger naturskönt ca 15 km öster om Varberg. Verksamheten består av en enhet med åk F-3, ca 65 elever och en enhet med åk 7-9, ca 150 elever. Rolfstorps skola är en trivsam skola där ”alla känner alla”. Vi vill tillsammans utveckla undervisningen genom fortbildningsinsatser och kollegialt lärande i olika former för att på så sätt skapa goda förutsättningar för elevernas lärande


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en legitimerad speciallärare/specialpedagog. Du kommer att ingå i arbetslaget för åk 7 9.

Kvalifikationer

Speciallärarutbildning alt specialpedagogutbildning samt legitimation. Erfarenhet av arbete med ungdomar. Du är positiv, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och lärarlegitimation.


Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden. Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-12-10

Referensnummer: A832368


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 20 %

Tillträde:


Upplysningar

Caroline Ekberg, Rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas riksförbund Tel: 072-151 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter