Sök

Förskollärare, Lindbergs förskola


Om arbetsplatsen

Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. I Varbergs förskolor ser vi barnen som kompetenta och med en vilja till utveckling och lärande. Barnens behov och önskemål står i centrum och genom olika upplevelser och lärmiljöer stimulerar vi barnens nyfikenhet till att lära. Vi arbetar efter mottot Bästa möjliga möte för lärande och för oss är det därför en självklarhet att möta barn, vårdnadshavare och varandra på bästa sätt. Hos oss ges vårdnadshavare en inblick i och möjlighet att påverka. Lindbergs förskola söker nu en förskollärare 100%. Förskolan består av fem avdelningar, alla avdelningar har i nuläget barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan har nära till nautren och ligger i nära anslutning till Lindbergs skola. Förskolan består av en stabil personalgrupp som kännetecknas av stor kompetens, ett gott samarbetsklimat. Förskolans vision där en levande värdegrund råder syns i mötet mellan barn och vuxna. Genom aktionsforskning arbetar vi kontinuerligt med att förbättra kvalitén på vår verksamhet och genom reflektion och diskussion utvecklar vi våra färdigheter för att anpassa verksamheten utifrån våra styrdokument och barnens intressen och behov.


Arbetsuppgifter

Nuvarande utvecklingsområden som förskolan arbetar med är: 1. professionellt förhållningssätt 2. jämställdhet/genus 3. Motorikens betydelse för inlärning/äventyrspedagogik 4. Undervisning/levande läsning/läslyftet i förskolan - språk och matematik 5. Barnhälsa

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare. Meriterande är: Digital kompetens, tecken som stöd och att kunna spela gitarr Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Körkort och tillgång till bil är ett krav. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-08-25

Referensnummer: A895834


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk.

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde: eller snarast


Upplysningar

Eva Larsson, Förskolechef

Telefon: 0705-61 05 36


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-1517378


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter