varningsikon

2020-05-25

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Sjuksköterska dag Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa. Vi söker dig som vill bli en av kollegorna i ett gott team av sjuksköterskor. Du är självständig i din yrkesutövning men ni hjälps åt inom teamet och ibland mellan teamen, med hur ni fördelar ansvar och insatser.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss erbjuds du ett självständigt och omväxlande arbete där du ansvarar för patienter inom hemsjukvård.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och gärna har några års erfarenhet, men du är välkommen med din ansökan även om du är nyutexaminerad då stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi värdesätter särskilt samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-05-30

Referensnummer: A933885 - Kopia


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön Individuell lönesättning.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Upplysningar

Carina Svarvali , Rekryteringsansvarig

Telefon: 0340-697193


Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter