Sök

Modersmålslärare, albanska, Enhet flerspråkighet


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Enhet Flerspråkighet är en verksamhet bestående av ett stort arbetslag med ca 45 lärare som tränar/undervisar 800 flerspråkiga barn och elever som är utspridda på alla förskolor/skolor i hela Varbergs kommun (för närvarande erbjuder vi ca 24 språk). Kollegialt utbyte, öppenhet, respekt och ansvar är enhetens gemensamma värderingar. Enhet Flerspråkighet erbjuder dig en arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.


Arbetsuppgifter

Som modersmålslärare med inriktning studiehandledning på modersmålet albanska stöder du en nyanländ elev i skolämnet på modersmålet och svenska. Du kommer i huvudsak arbeta med studiehandledning i grundskolan. Ditt arbete är mycket självständigt, men du kommer även ingå i ett arbetslag samt olika utvecklingsgrupper och därför ställs krav på god samarbetsförmåga och bra språkkunskaper i svenska. Du kommer att arbeta på flera olika arbetsplatser och därför är körkort och tillgång till egen bil ett krav.

Kvalifikationer

Vi söker modersmålslärare för studiehandledning på modersmålet albanska. Helst ska du ha lärarutbildning eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du kan arbeta i en miljö som ställer höga krav på punktlighet, ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft, hög servicenivå samt såväl digital som social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Körkort är ett krav. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-18

Referensnummer: A933407


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 20-30% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse


Upplysningar

Lars-Gunnar Forslund, Chef för enhet flerspråkighet

Telefon: 0733-838683


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter