Sök

Badvakt


Om arbetsplatsen

Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Inom Kultur- och fritidsförvaltningen har vi bl.a. ansvar för våra bad- och simanläggningar i Varberg och Veddige. På sommaren öppnar vi upp Simstadion, vår fantastiska badanläggning som består av bl.a. hopptorn och en 50 metersbassäng med uppvärmt havsvatten. Nu söker vi badvakter till sommaren 2019. Välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team med övrig personal inom enheten badanläggningar. Du arbetar främst med att se till att vår verksamhet lever upp till de förväntningar våra badgäster har. I ansvaret som badvakt ansvarar du för våra kunders säkerhet, badmiljö och vattenkvalité. Du säkerställer också att följa verksamhetens rutiner och mål. Du kommer tillsammans med övrig personal sköta lokalvården av våra anläggningar. För oss är det av stor vikt att vi erbjuder våra kunder en hög servicenivå där du är lyhörd, noggrann och har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Du är utbildad poollivräddare och uppfyller kunskapskraven motsvarande Guldbojen. Som anställd arbetar du främst med att se till att våra verksamheter lever upp till de förväntningar våra badgäster har samt till de fastställda målen verksamheten arbetar för. Du som person har en hög servicenivå och tycker det är roligt att arbeta med människor, stora som små. Du är lyhörd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet av badbevakning, vattengympainstruktör, arbete i reception/café ses som meriterande.


Övrigt

Rekrytering kommer att ske löpande. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-02-28

Referensnummer: A839557


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid / deltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid / deltid

Tillträde:


Upplysningar

Mari Hagborg-Lorentzon - under januari, Fritidschef

Telefon: 076-899 82 63


Olof Johansson - under februari, Enhetschef

Telefon: 070-532 90 10


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 010-442 95 84


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter