Sök

Barnskötare, Siers förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Du kommer att arbeta på Siers förskola i Bläshammar som består av tre avdelningar. Du kommer att ha din placering på avdelning Nyckelpigan som är en avdelning för 1-3 åringar.


Arbetsuppgifter

Du är en flexibel och positiv pedagog som bidrar till ett gott förhållningssätt och har barnens bästa för ögonen. Struktur, tydlighet och förmåga att leda en barngrupp är egenskaper som efterfrågas hos vår kommande kollega. Du kommer arbeta i ett arbetslag och i par med en förskollärare som tillsammans planerar och utvecklar undervisningen utifrån läroplanens mål.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-24

Referensnummer: A933025


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid75-100%

Tillträde:


Upplysningar

Inger Svensson, Rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter