Sök

Barnskötare, Stenens förskola och Sibbarps förskola, Tvååker


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Stenens förskola och Sibbarps förskola ligger i Tvååker och strax utanför. Vi som arbetar på förskolorna sätter stort värde på ett positivt förhållningssätt mot, barn, vårdnadshavare och kollegor. Arbete enligt skollagen och läroplansmålen med fokus på förhållningssätt och tillgängliga lärmiljöer. Vi arbetar systematiskt med barnhälsa och systematiskt kvalitetsarbete för att utveckla och säkerställa kvalitén i vår utbildning.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som barnskötare i personal- och kvalitetspoolen på båda förskolorna. Det innebär att du jobbar/blir bokad på en förskola som har behov av personal för dagen. Din inställelsetid kommer att vara 30 min. Det kan vara olika förskolor under veckan eller samma. Vi söker dig som gillar utmaningar! Vi jobbar för att ge barnen utmaningar i en spännande förskolemiljö. Alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi tillämpar personalpoolsavtalet (bilaga D) och inställelsetiden är 30 min. Körkort och tillgång till bil är ett måste. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-22

Referensnummer: A1082669


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Dessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 75-85% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Tillträde snarast

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 2

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Linda Persson, Rektor

Telefon: 0734-45 77 15


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter