Sök

Förskollärare, Sunnanängs förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Sunnanängs förskola har drygt 100 barn och dessa är fördelade på 10 grupper. Här arbetar vi med smågrupper av barn och en till två pedagoger. Vi lägger stor vikt vid det talade språket och rörelse. Till förskolan hör en stor gård som är indelad i 6 zoner och en gymnastiksal som nyttjas flitigt.


Arbetsuppgifter

Alla förekommande arbetsuppgifter på förskola samt undervisning och utbildning av barnen.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-12-08

Referensnummer: A914638


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidDenna tjänst har en omfattning om 75%-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse


Upplysningar

Britt-Marie Ahlberg, Förskolechef

Telefon: 070-377 8830


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-15 17 378


Lärarnas Riksförbundet Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter