varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Barnskötare, Vikariepool, Derome och Ringvägens förskolor


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som vikarie på förskolorna i Veddige, Derome och Kungsäter, främst på Deromes förskola och Ringvägens förskola. Du kommer inte att tillhöra en viss avdelning utan du kommer vara där behovet är som störst, vilket kan innebära att du är på olika avdelningar och olika förskolor olika dagar, men det kan också innebära att du är på en och samma avdelning under en vecka. En del i tjänsten är arbete som kvalitetsavlösare, vilket innebär att täcka upp när den ordinarie personalen har planeringstid. Detta innebär att vissa arbetstider kommer fara fasta och återkommande men flera arbetstider kan variera och du behöver vara flexibel och villig att ändra din arbetstid med relativt kort varsel. Det är viktigt att du som arbetar hos oss har ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor - det är något vi värderar högt. Vi lägger stor vikt vid att alltid skapa bästa möjliga möte för lärande och vi har ett tillåtande klimat. Vi är aktiva och medvetna pedagoger som finns nära barnen i verksamten för att utmana, stötta och inspirera dem, och det är viktigt för oss att även du jobbar på liknande vis.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är en flexibel barnskötare som kan bidra till ett gott förhållningssätt - alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Bilaga D Körkort samt tillgång till bil 1-2 tjänster Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-06

Referensnummer: A1024348


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 50-75% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-08-16

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 2

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Linda Ryttare, Rektor

Telefon: 072-961 02 90


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter