varningsikon

2020-04-03

Information med anledning av corona/covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen gällande coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Timavlönad vikarie inom Förskole- och grundskoleförvaltningen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Är du intresserad av att arbeta som timavlönad vikarie? Bemanningsenheten inom Förskole- och grundskoleförvaltningen löser behovet av akut bemanning i förskola, fritidshem och grundskola i Varbergs kommun. Som timavlönad vikarie inom Förskole- och grundskoleförvaltningen ska du med kort varsel kunna arbeta på kommunens samtliga förskolor, fritidshem och/eller grundskolor.


Arbetsuppgifter

Våra verksamheter är öppna måndagar till fredagar mellan kl. 6.30 och 18.30 och du ska kunna vara tillgänglig större delen av dessa tider. En del av timvikariebehoven kan dyka upp plötsligt och därför söker vi dig som då kan infinna dig med kort varsel. Att vara bosatt i Varberg med omnejd är då ett krav för jobbet och körkort är en fördel. Du bör trivas med att arbeta på många olika arbetsplatser och ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner. Bemanningsenheten använder vikarieanskaffningssystemet TimePool Web. Genom systemet får du som timvikarie en överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudande om timvikariat sker via SMS.

Kvalifikationer

Förskole- och grundskoleförvaltningen söker främst dig som har utbildning mot förskola, fritidshem och grundskola. Vi söker dig som har ett gott bemötande, är flexibel, har initiativ- och samarbetsförmåga samt är ansvarstagande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Vad händer när intresseanmälan är gjord? Vid behov blir du kontaktad via e-post av Förskole- och grundskoleförvaltningens bemanningsenhet för en eventuell intervju. Vid bokad intervju ska giltigt utdrag från belastningsregistret (original) visas upp samt eventuella examensbevis/betyg/tjänstgöringsintyg/ tjänstgöringsbetyg. Enligt skollagen ska den som erbjuds anställning inom förskola, fritidshem och grundskola lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen om belastningsregister. Registerutdraget ska vara högst ett år gammalt. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-03-31

Referensnummer: 200107


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Löneform:

Arbetstid: Timavlönad

Tillträde:


Upplysningar

Bemanningsenheten, Förskole- och grundskoleförvaltningen,

Telefon: 0340-88348/0340-88389


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter