Sök

Barnskötare, Förskolorna i Team Centrum


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Välkomna att arbeta på alla förskolorna i Team Centrum. Förskolorna som hör till vårt område är Brunnsberg, Bumerangen, Frode, Ramlyckan och Trädlyckan. Mellan alla förskolorna är det inte mer än cirka 10-15 minuters promenad. Vi arbetar tätt tillsammans och har en samsyn och gemensamt förhållningsätt på alla våra förskolor i teamet.


Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara en del av vår vikariepool som består av fem pedagoger. I rollen som vikariepool ersätter du i olika arbetslag då ordinarie personal är frånvarande. Det gör att du som regel är på olika förskolor varje dag. När du arbetar förväntar vi oss att du deltar i den planering som ordinarie pedagoger har för barnen samt att du är en nyfiken, närvarande och en medupptäckare i det som barnen visar intresse för. I samspelet med barnen ger du varje barn utrymme att utveckla sina unika egenskaper. Tillsammans med kollegorna på förskolan skapar ni bästa möjliga förutsättningar för lärande! Lpfö-18 är vårt viktigaste styrdokument men utöver det är glädje tillsammans med kollegor och barn en viktig ingrediens för att skapa trivsel. Vi arbetar tillsammans för att skapa goda relationer med barnens bästa i fokus. I mötet med barn, vårdnadshavare och kollegor ska professionaliteten vara i centrum. Tjänsten är på 85% men med anställning på Bilaga D. Med det menas att du arbetar minst 85 % men kan bokas upp till 100 %. Tiden över 85% betalas ut enligt ett schema på 16 veckor. Under perioden dessförinnan kan inarbetat tid även tas ut som ledig tid i samråd med rektor.

Kvalifikationer

Gymnasial barnskötarutbildning Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Tjänsten är på 85% men med anställning på Bilaga D. Med det menas att du arbetar minst 85 % men kan bokas upp till 100 %. Tiden över 85% betalas ut enligt ett schema på 16 veckor. Under perioden dessförinnan kan inarbetat tid även tas ut som ledig tid i samråd med rektor. Du bokas av administratör och efter bokning har du 45 minuters inställelsetid Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-11-26

Referensnummer: A1258788


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 85% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2024-01-08

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Emma Torstensson, Rektor

Telefon: 0768-98 70 40


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter