Sök

Barnskötare, Pool förskolorna Skällinge,Rolfstorp, Ekebo, Göthrik,Hunnestad


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Skällinge, Rolfstorp, Ekebo, Göthrik och Hunnestad förskolor ligger i Himledalen. Vi som arbetar på förskolorna sätter stort värde i ett positivt förhållningssätt mot barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi arbete enligt skollagen och läroplansmålen med fokus på förhållningssätt, tillgängliga lärmiljöer, språk och leken. Vi arbetar systematiskt med barnhälsa och systematiskt kvalitetsarbete för att utveckla och säkerställa kvalitén i vår utbildning.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som barnskötare i personalpoolen för förskolorna Rolfstorp, Skällinge, Ekebo, Göthrik och Hunnestad i en vikariepool bestående av 3 pedagoger. Som vikarie gör du allt det ordinarie pedagog brukar genomföra under sin arbetsdag. Du arbetar på olika avdelningar vid ordinarie personals frånvaro. Vår vikariepool arbetar enligt Bilaga D och med det menas att du har en tjänst på minst 80 % men utan fasta tider. Vår skoladministratör sköter dina bokningar och bokar dig via sms och du har då 30 minuters inställelsetid. Var 16:e vecka görs en avstämning på arbetad tid och all tid över 80% betalas ut i lön.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi tillämpar personalpoolsavtalet (bilaga D) och inställelsetiden är 30 min. Körkort och tillgång till bil är ett måste. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-24

Referensnummer: A1083413


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en omfattning om 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-02-01

Tillträde: Eller snarast

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Gisela Wikner, Rektor

Telefon: 076-85 62 615


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter