Sök

Enhetschef till Trygghetsteamet Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Nu söker vi en enhetschef till Trygghetsteamet. Trygghetsteamet är en dygnet runt verksamhet som svarar på larm i hela kommunen på jourtid och centrala delarna av Varberg på dagtid. Nattetid utför även trygghetsteamet fasta hemtjänstinsatser. Arbetsgruppen består av ca. 60 medarbetare och de flesta arbetar på natten.


Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär ett delat ledarskap där du tillsammans med ytterligare en enhetschef delar på ansvaret för trygghetsteamets dygnet runt verksamhet i Varbergs kommun. Som enhetschef har du resultat, personal- och ekonomiansvar för ditt arbetsområde. Du arbetsleder undersköterskor/ vårdbiträden och ansvarar för det systematiska arbetsmiljöarbetet inom yrkesgruppen. En viktig förutsättning för uppdraget är att du trivs med att växla mellan verksamhetsnära och mer långsiktig strategisk styrning med fokus på kundperspektivet. I uppdraget ingår också att delta i förvaltningens utvecklingsarbete gällande vård- och omsorgsfrågor samt samverka med olika aktörer såväl inom som utanför kommunen. Du rapporterar till avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsteam. Har du förmåga att se vad som är bäst för helheten och är intresserad och vill bidra med ett ledarskap som präglas av engagemang, lyhördhet och trivs med att samarbeta och ta ansvar är du personen vi söker.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning är ett krav med minst 120hp samt att du har dokumenterad erfarenhet från ledande befattningar inom området. Kunskap om och erfarenhet av att arbeta i Time Care är meriterande Stor vikt fästs vid personliga egenskaper såsom tydligt ledarskap som präglas av engagemang i kombinerat med uthålligt och strategiskt förhållningssätt. Du är prestigelös, skapar goda relationer och drivs av ett bra samarbetsklimat.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-08-14

Referensnummer: A1144523


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Åsa Briggert, Verksamhetschef

Telefon: 070-699 26 08


Fackliga kontaktpersoner

Andreas Ålenius Täckholm Tel: 072-1516142


Vision Tel: 0723-580 390


Kommunals expedition Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter