Sök

Barnskötare, Trönningebjärsvägens förskola


Om arbetsplatsen

Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Trönningebjärsvägens förskola ligger i vackra Trönninge med härlig natur på gångavstånd. Förskolan består av 4 hemvister som är uppdelade i avdelningar. Här finns ett välkomnande klimat och en stor omtanke om varandra. Vi erbjuder en arbetsplats där glädje, kollegialitet lärande och ett positivt förhållningssätt och barnsyn står i centrum. Barnens lust, nyfikenhet, kreativitet och tankar driver verksamheten framåt och får den att ständigt utvecklas.


Arbetsuppgifter

I rollen som barnskötare kommer du att arbeta som extra personal i våra mindre barngrupper. Du förväntas att aktivt bidra och vara delaktig i arbetet för hela förskolans utveckling med barnens bästa för ögonen. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer och kommer att arbeta tillsammans med förskollärare och barnskötare för att skapa bästa möjliga förutsättning för barnens utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer lämplig. För att barnen ska känna sig trygga är det viktigt för oss att du som barnskötare är lugn, stabil och kan agera kontrollerat i stressande situationer. Då du ingår i ett arbetslag ser vi det som självklart att du arbetar bra tillsammans med andra och är lyhörd för andras förslag och åsikter. Barnen ska känna glädje, lust och nyfikenhet inför att lära och det är därför viktigt att du är flexibel och kreativ för att kunna anpassa dig efter situationen och barnens önskemål. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-12-04

Referensnummer: A917640


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 70-85% och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde:


Upplysningar

Malin Berndtsson, Rektor förskola

Telefon: 0721-51 61 39


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter