varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Pedagogisk personal till gymnasiesärskolans individuella program


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Vi söker en pedagog/elevassistent som ska arbeta på gymnasiesärskolans individuella program. Du ska dels planera, genomföra och utvärdera undervisning inom vissa ämnesområden och dels ge stöd på individ- samt gruppnivå åt elever på dina kollegors lektioner. Du kommer att arbeta på de individuella programmen inom gymnasiesärskolan på Peder Skrivares gymnasieskola i Varberg. Just nu har vi ett tiotal elever i åk 1-4 och ett arbetslag, som tillsammans arbetar för att skapa det bästa lärandet för våra ungdomar. Alla i arbetslaget hjälps åt med allt för att ge eleverna den bästa utbildningen. Du kommer att ansvara för vissa delar av undervisningen för elever på grupp- och individnivå samt arbeta med att stötta eleverna under hela skoldagen. Eftersom dina arbetsuppgifter kan skifta utifrån elevernas behov så är det viktigt att du, tillsammans med övriga personer i arbetslaget, är flexibel och är öppen för att uppdraget kan förändras över tid. Vi har en hög personaltäthet för att ge eleverna det stöd de behöver för utveckling. Det är viktigt att du aktivt deltar i undervisningens alla delar för att inspirera och motivera eleverna till deltagande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig att undervisa inom gymnasiesärskolans ämnesområden. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med målgruppen och det är en fördel om du kan TSS. Vi lägger stor vikt till personlig lämplighet. Du ska ha kunskap av att arbeta lågaffektivt och ha god kompetens att arbeta med elever inom autismspektrumet. Du behöver vara påhittig och vara nyfiken på att utveckla din undervisning/stöd för att ge eleverna de bästa förutsättningarna!


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi arbetar med löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! Före anställningskontrakt kan skrivas krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-06-15

Referensnummer: A1037249


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 85%

Tillträdesdatum: 2021-08-11

Tillträde: Tillsvidareanställning vid rätt behörighet.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Kristina Bäckman, Rektor


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet


Lärarnas riksförbund


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter