Sök

Lärare grundskolans tidigare år, Mariedalsskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Välkommen att söka en tjänst hos oss på Mariedalsskolan! Vi är en F-3-skola inom Varbergs centrala delar som lägger stor vikt vid glädje och välmående eftersom vi är övertygade om att det ger framgång i alla former av lärande. Varje dag deltar barnen i rastaktiviteter som är pulshöjande. Detta för att deras förmåga att fokusera och vara uthålliga i arbetet ska öka men också för att dela glädje med varandra. Varje arbetslag är organiserade årskursvis och lärandet i klassrummet sker genom co-teaching där flera lärare ansvarar för undervisningen tillsammans. Miljön i klassrummet arbetar vi hela tiden för att utveckla utifrån barnens behov och en stor del av vår kollegiala fortbildning de senaste åren har syftat till att öka våra kunskaper kring tillgängliga lärmiljöer. Vårt fritidshem består av 4 avdelningar. Även på fritidshemmet har vi arbetat med våra lärmiljöer men också kring hur digitalisering kan öka elevernas motivation och lärande samt hur leken kan stimulera till utveckling.


Arbetsuppgifter

Den ena tjänsten är i årkurs 2 och den andra är i årkurs 3. Båda tjänsterna är tillsammans med annan lärare, två-lärarskap/co-teaching. Båda tjänsterna är vikariat fram till sommaren 2023 med möjlighet till ev. förlängning.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för grundskolans yngre år. Bred behörighet är önskvärd. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

1-2 tjänster. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-11-30

Referensnummer: A1179043


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-12-01

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 2

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Martin Enander, Rektor

Telefon: 0733-34 80 28


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter