Sök

Lärare grundskolans tidigare år, Sibbarp skola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad och vill vara med och bidra till skolans och elevers utveckling och lärande. Du arbetar som en av fyra pedagoger i skolans lärarlag för elever i åk F-5 och arbeta utifrån ett formativt förhållningssätt. Du kommer att delta i vår kontinuerliga fortbildning. Vi arbetar med ÄDK (ämnesdidaktiskt kollegium).

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i Svenska, Matematik, Engelska, SO, NO ochTeknik i åk 1-3. Du har en inkluderande elevsyn, ett positivt förhållningssätt, är lösningsinriktad och har mod att utmana till utveckling. Vi söker dig som har fallenhet och kunskap om att arbete med elever som har ett behov av flexibelt bemötande och använder dig av ett lågaffektivt förhållningssätt och bemötande. Ditt förhållningssätt präglas av att du söker styrkor och resurser hos barnet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-05-29

Referensnummer: A880012


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde:


Upplysningar

Birgitta Theren, Rektor

Telefon: 0722333621


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter