Sök

Lärare i svenska eller engelska till specialpedagogiska enheten PS


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för arbetsbefrämjande åtgärder, integrationsfrågor och utbildning på gymnasial och eftergymnasial nivå. Här skapar vi förutsättningar för det livslånga lärandet och möjligheter för individen att utvecklas, studera och nå egen försörjning. Vi bidrar också till ett livskraftigt näringsliv genom att tillvarata utvecklingsbehov i näringslivet och skapa projektsatsningar, nätverk och mötesplatser där utbildning och näringsliv kan mötas. Peder Skrivare gymnasieskola (PS) erbjuder flertalet nationella gymnasieprogram som kan kombineras med utvecklande utbildning inom idrott, Ung Företagsamhet, Teknikcollege eller Vård och Omsorgscollege. Kunskap, Kreativitet och Mångfald är viktiga begrepp för oss och präglar vårt synsätt. Vårt samarbete med näringslivet är väletablerat och vi lovar dig en förstklassig arbetsplats! PS har drygt 1900 elever och 240 personal. Det är bra sammanhållning och låg personalomsättning. Det är en skola i framkant som kommer att fortsätta växa. Vill du vara med på resan?


Arbetsuppgifter

Introduktionsprogrammets (IM) uppdrag är att på olika sätt förbereda elever för fortsatta studier eller för arbetslivet. Vi söker dig som är lärare med erfarenhet av undervisning i flexgrupper eller annan erfarenhet av undervisning i mindre grupper/enskildundervisning för elever med NPF. I din ämneskombination ingår svenska eller engelska kombinerat med behörighet i annat grundskoleämne för tjänst på introduktionsprogrammets specialpedagogisk skolenhet (flexenhet) på Peder Skrivares Skola. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt ska du ingå i arbetslaget inom IM-individuellt alternativ och samarbeta med övriga lärare, elevhälsoteam och övrig personal på enheten för att planera och genomföra bästa möjliga skolgång för eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet inom SV eller EN men är öppna för kombinationer med andra grundskoleämnen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För anställning krävs godkänt utdrag ut belastningsregistret för arbete i skola


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-09-27

Referensnummer: A1156414


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Matthew Wolcott, Rektor


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter