Sök

Fritidspedagog/förskollärare, Furubergsskolan


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att leda aktiviteter på Furubergsskolans fritidshem fem eftermiddagar i veckan. Det kan också tillkomma resurstid i klass och rastvärd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidpedagogexamen eller är legitimerad lärare för undervisning i förskola. Du är positiv, flexibel och lösningsinriktad. Du har god samarbetsförmåga, är kreativ och ser möjligheter. Du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat, där inriktningen i arbetet präglas av lust att lära. Goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor är väsentligt för dig. Du vill jobba i team. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-01-17

Referensnummer: A838650


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en omfattning av 55% och kan kompletteras med andra uppgifter upp till heltid

Tillträde:


Upplysningar

Anna Hedström, rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarnas riksförbund Tel: 0721-51 73 92


Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter