Sök

Badvärd Fästningsbadet


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Kultur- och fritidsförvaltningen driver och förvaltar kommunens kultur- och fritidsanläggningar som bibliotek, fritidsgårdar, kulturskola, teater, bad- och simanläggningar samt idrottsanläggningar. Vi ger också service och bidrag till föreningar inom kommunen.


Arbetsuppgifter

Spendera sommaren vid havet bland sköna människor vid ett fantastiskt bad. Varbergs kommun bemannar Fästningsbadet i centrala Varberg klockan 10.00-18.00 dagligen hela sommaren och söker nu dig som vill ha ett annorlunda och ansvarsfullt sommarjobb! Du kommer att ingå i ett team med livräddare och fritidsledare från kommunen och tillsammans se till att området kring badet blir en trivsam, kreativ och säker mötesplats. Aktiviteter kring och i vatten kräver att du har god simkunnighet och vattenvana.

Kvalifikationer

Du skall vara minst 20 år och ett stort plus är att du behärskar flera språk. Arbetet kräver att du är serviceinriktad, initiativrik och har god samarbetsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår även att du kan kommunicera på ett tryggt och förtroendegivande sätt med alla åldrar. Tidigare erfarenhet av service samt all form av ledarskap är meriterande.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-28

Referensnummer: A932595


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Timavlönad

Löneform:

Arbetstid: Timavlönad

Tillträde:


Upplysningar

Olof Johansson, Enhetschef badanläggningar

Telefon: 070-5329010


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 010-4429584


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter