Sök

Barnskötare, Lindbergs förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Lindbergs förskola ligger cirka 9 km nordost från Varbergs centrum och är belägen med Lindbergs skola som närmsta granne och med naturen inpå knuten. Vår förskola har 5 avdelningar fördelat i två byggnader och med en stor gemensam gård som är indelad i mindre områden som möjliggör bra verksamhet utomhus. Varje avdelning har i dagsläget barn i åldrarna 1 - 5 år och vi är i drygt 90 barn och 19 pedagoger.


Arbetsuppgifter

Du är främst anställd för att vara resurs för ett barn i behov av särskilt stöd med barnets bästa i fokus. Du ingår i ett arbetslag med tre förskollärare och kommer att arbeta i en barngrupp med 19 barn.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig, barnskötare, som är flexibel, erfaren och som har god förmåga att både arbeta självständigt och i ett arbetslag. För dig är arbetsglädje viktigt och du tar din del av ansvaret för att fokusera på det positiva, utan att blunda för det som behöver utvecklas. Du har erfarenhet av TAKK. I ditt arbete är du med och bidrar till att det skapas en god balans av omsorg och lärande för varje enskilt barn men också för hela barngruppen, Lindberg ska vara en trygg och lärorik förskola för alla barn där lust och nyfikenhet står i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-25

Referensnummer: A1082251


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-02-01

Tillträde: eller snarast

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://pedagogvarberg.se


Upplysningar

Helene Jönsson, Rektor

Telefon: 0701-49 24 31


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter