varningsikon

2020-05-25

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring den pågående coronapandemin. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Barnskötare, Sibbarp förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Sibbarps förskola är belägen ca 1 mil från Tvååker. Vi har skogen både innanför och utanför staketet, så det finns möjlighet till många besök och utbildning i naturen. Förskolan består av två avdelningar. Båda avdelningarna har barn 1-5 år. Varje avdelning består av tre pedagoger med tillhörande barngrupp som man ansvarar för och bedriver undervisning i.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som barnskötare på Sibbarps förskola. Arbete enligt skollagen och läroplansmålen med fokus på våra utbildning, tillgängliga lärmiljöer, glädje och bemötande. På vår förskola vill vi vara med och utveckla barnen till glada, trygga och starka individer. Hur ser du på denna målbild? Vad kan just du bidra med i arbetet för att vi ska nå vår målbild? Som barnskötare ska du tillsammans med en förskollärare bidra till utbildning utifrån Lpfö-18. Tillsammans med förskolläraren planerar, genomför, reflekterar och dokumenterar du utbildningen så att undervisning sker.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Vi söker dig som gillar utmaningar! Vi jobbar för att ge barnen utmaningar i en spännande förskolemiljö. Alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Ange löneanspråk och önskad sysselsättningsgrad i ansökan. Körkort och tillgång till bil. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-06-03

Referensnummer: A956268


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidDessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 60-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: eller enligt överenskommelse.


Upplysningar

Linda Persson, Rektor

Telefon: 0734-45 77 15


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter