Sök

Barnskötare, Stenåsa förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Stenåsa är en förskola med sex avdelningar fördelade på två 1-3 årsavdelningar, två 3-5 årsavdelningar och två ”dygnet-runt-öppna” avdelningar för barn med vårdnadshavare som arbetar obekväma arbetstider. Förskolan erbjuder en spännande miljö både inom- och utomhus för att locka till lek, lärande och utveckling hos barnen. Samarbetet mellan avdelningarna är stort och detta kräver att du som pedagog är flexibel och ser möjligheter. !


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett arbetslag med förskollärare och barnskötare på en 3-5 årsavdelning. Du är en medveten barnskötare som bidrar med ett öppet förhållningssätt, stor flexibilitet och deltar i skapande av goda lärmiljöer. Alltid med barnens bästa för ögonen. Du behöver vara nyfiken, ansvarsfull och se möjligheter i allt. Vi ställer stora krav på flexibilitet, samarbete och engagemang. Vi arbetar för ett gott samarbete över hela förskolan och vi tror på att ta tillvara vara på varandras kompetenser och erfarenheter i arbetslagen. För att passa i vår organisation är det viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt, goda ledaregenskaper och är nyfiken och intresserad av att skapa bästa möjliga möte för lärande. • Du bör ha erfarenhet av arbete med barn i åldern 1-6 år • Du bör vara insatt i Lpfö98 • Du måste vara trygg, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft.


Övrigt

Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande under annonseringstiden. Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-12-16

Referensnummer: A833717


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 50 % och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid

Tillträde:


Upplysningar

Lena Emilsson, förskolechef,

Telefon: 0766-10 75 17


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter