Sök

SVA- lärare till Introduktionsprogrammen, Peder Skrivares skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Peder Skrivare gymnasieskola (PS) har drygt 1800 elever och 240 personal. Det är bra sammanhållning och låg personalomsättning. Det är en skola i framkant som kommer att fortsätta växa. Kunskap, Kreativitet och Mångfald är viktiga begrepp för oss och präglar vårt synsätt. Vårt samarbete med näringslivet är väletablerat och vi lovar dig en förstklassig arbetsplats!


Arbetsuppgifter

Introduktionsprogrammens (IM) uppdrag är att på olika sätt förbereda eleverna för fortsatta studier eller för arbetslivet. Vi ska stötta eleverna i deras personliga utveckling genom en planering med aktiviteter som stöttar detta utifrån individuella behov. Studerande på IM läser ämnen på grundskolenivå och ev i kombination med praktik eller andra aktiviteter. Du kommer att vara mentor och planerar, genomför, följer upp och utvärderar tillsamman med eleven den individuella studieplanen. Du kommer att samarbeta med övriga lärare, elevhälsoteam och övrig personal på enheten för att planera och genomföra bästa möjliga skolgång för eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare i svenska som andra språk. Gärna att du har erfarenhet av arbete på IM. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. För anställning krävs godkänt utdrag ut belastningsregistret för arbete i skola. Vi rekommenderar att du söker detta snarast eftersom handläggningstiden kan vara lång. Du gör detta på polismyndigheten.se


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-26

Referensnummer: A1082608


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 60- 80 %

Tillträdesdatum: 2022-02-01

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Matthew Wolcott, Rektor


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet


Lärarnas Riksförbund


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter