Sök

Vikarierande kommunikatör


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Du ger stöd och vägledning i kommunikationsfrågor åt kollegor i organisationen och till kommunkansliet. Du publicerar relevant innehåll i våra kanaler, ofta med kort varsel. Du bevakar och svarar på frågor som kommer till avdelningen från organisationen.

Kvalifikationer

Du är van skribent och har ett självständigt driv. Självklart har du koll på begrepp som tillgänglighet, klarspråk, inkludering och användarvänlighet. Du har tidigare erfarenhet av bild- och webbarbete. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap och erfarenhet av yrket kommunikatör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. På kommunikationsavdelningen får du glada engagerade kollegor som precis som du gillar kommunlivet och känslan att jobba med något som är viktigt på riktigt.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-21

Referensnummer: A1059726


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-11-01

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Anna Beuerman, tf. Avdelningschef

Mobiltelefon: 072-1579810


Fackliga kontaktpersoner

Vision Tel: 072-358 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter