Sök

Måltidsbiträde/Lokalvårdare till centrum/södra Varberg


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Nu söker vi ett Måltidsbiträde/Lokalvårdare till centrum/södra Varberg! Tjänsten innebär arbete på flera enheter inom ett geografiskt område, centrum/södra Varberg på Kost och Städ. Du arbetar på områdets samtliga enheter och täcker i första hand upp vid planerad semester och ledigheter. Du kommer tillhöra arbetsgruppen på Ankarskolan inom Kost och Städ. Men arbete kommer också förekomma på Påskbergsskolan, Hagaskolan, Knarråsen- och Hajvägens förskola. Arbete inom hela Kost och städ förekommer när du inte blivit bokad inom ditt område. Helgtjänstgöring kan förekomma. Tjänsten kräver att man kan arbeta från 05.30. Vi söker nu ett måltidsbiträde/lokalvårdare till centrum/södra Varberg område 9. Arbetsuppgifter: - Servera och bereda frukost och mellanmål - Specialkosthantering - Koka potatis, pasta och gryn. Bereda sallad. - Egenkontroll för kök och städ - Disk och städning av kök - Lokalvård - Hantera och köra städmaskiner - Beställningar via digital e-handel - Möta våra kunder Beställningar via elektronisk e-handel ( Proceedo)

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv vilket är naturliga delar för dig. Du bör ha erfarenhet som Ekonomibiträde / Lokalvårdare och tycka om att arbeta i grupp. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. God datavana Semestertjänst Helg och kvälltjänstgöring kan förekomma vid sjukdom, sommarperioder och event. B Körkort är ett krav.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-04-07

Referensnummer: 230217 KOS


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse Löpande rekrytering

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Sandra Eriksson, Enhetschef

Mobiltelefon: 0723562719


Anita Svensson, Koordinator/Enhetschef

Telefon: 0340-697178


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter