Sök

Undersköterska till Personlig assistent pool


Om arbetsplatsen

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Socialförvaltningen har en Bemanningsenhet som tillsätter kortare vakanser. Vi söker erfarna undersköterska till vår bemanningspool gärna med erfarenhet av personlig assistans. Efterom det ibland finns många vakanser kan tjänsten vid behov övergå till tillsvidaretjänst inom andra enheter i Varbergs Omsorg.


Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett projekt för att skapa en organisation kring personlig assistans i eget hem. Omvårdnadsarbete samt delegerade medicinska arbetsuppgifter ingår i arbetet liksom att arbeta med kommunens datasystem. Vi arbetar med Time Care scheman samt Time Pool som bokningssystem. Om det inte finns bestälningar på personlig assistans blir du bokad som övrig bemanningspersonal. Projektet pågår under 1 år. Om projektet inte fortskrider får du din tillsvidareanställning i andra verksamheter inom Varbergs Omsorg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. Du har goda omvårdnadskunskaper samt är en ansvarstagande, lugn och trygg person. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska tycka om att stå inför nya utmaningar och ha förmåga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten. Du ska ha god datavana. Körkort krävs.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-26

Referensnummer: Varbergs Omsorg 25/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidEller den tjänstgöringsgrad du önskar.

Tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.


Upplysningar

Maria Nylander, Enhetschef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter