Sök

Yrkeslärare för el- och energiprogrammet på Peder Skrivares skola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för lärarna i Varbergs kommun utgår från de nationella läro- och kursplanerna och från skollagen. Vi har kommunövergripande strategier och processer för att stärka pedagogers skicklighet som lyfter barnens och elevers resultat. Vi arbetar för att öka elevers möjligheter för snabbare väg till studier och yrkesliv, för att öka välmående och minska utanförskap och förväntas alla bidra till skolans utvecklings- och förbättringsarbete. Du arbetar i arbetslag där kollegialt lärande, ämnesdidaktiskt kollegium och ett formativt arbetssätt bidrar i organisationen till att öka elevers måluppfyllelse. Du bedriver undervisning i demokratisk form och förbereder eleverna för att aktivt delta i samhällslivet. Du arbetar för att varje elev når sin fulla potential och bidrar till att utveckla lärmiljöer som uppmuntrar elevers lärande, delaktighet och inflytande. Din undervisning formar du aktivt utifrån ett språk- och matematikutvecklande arbetssätt. Det innebär att du gör strategiska val för kunskap och lärande och systematiskt arbetar med att förbättra kvalitet och resultat i en lärande organisation. Varje skola bedriver också ett utvecklingsarbete som pågår varje vecka i organiserad och systematiserad form. Alla medarbetare i Varbergs kommun har bland annat möjlighet att köpa ett rabatterat pendelkort, få ekonomiskt friskvårdsstöd och hyra en cykel eller elcykel till ett förmånligt pris.

Kvalifikationer

Legitimerad yrkeslärare med behörighet för el- och energiprogrammet. Vi söker dig som har följande behörigheter: Elbehörighet, Erfarenhet och kunskaper i kurserna: Belysningsteknik Elinstallation Motorinstallation frekvensomriktare Fastighetsteknik KNX Dali Grundkurser på elprogrammet praktisk ellära + åk1 kurser Kommunikationsnät Datanät och fiber dokumentation Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och lärarlegitimation.


Övrigt

Vi använder oss av löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! Innan du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finna möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-05-27

Referensnummer: A862205


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Omfattningen är 50% tom 28/2 2020 och 100% därefter.


Upplysningar

Kristina Bäckman, Rektor

Telefon: 073-3845984


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-517392


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter