Sök

Stödpedagog


Om arbetsplatsen

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker stödpedagog till nystartat barnboende samt befintligt barnboende inom LSS (Lagen om stöd o service till vissa funktionshindrade) .


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar pedagogiskt och praktiskt stöd i boendet, omvårdnad, läkemedelshantering efter delegering och social dokumentation. Du ska i samarbete med barnet/föräldrar eller dennes nätverk upprätta, driva och följa upp genomförandeplanens mål och förverkliga största möjliga kvalitet och delaktighet i insatsen. I arbetsuppgifterna ingår att vara ansvarig och drivande i arbetet med att utveckla och upprätthålla våra metoder och arbetssätt för att hålla en hög kvalitet. Att arbeta för att den enskilde ska ha ett så tryggt boende som möjligt. I arbetet ingår sovande jour.

Kvalifikationer

Som stödpedagog söker vi dig som har kompetens med minst 200 YH-poäng, 60 hp eller det som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du ska vara lyhörd och engagerad på ett sätt som skapar möjligheter och förutsättningar för den boende i dess vardagliga liv. Du ska vara en god och tydlig kommunikatör i samspelet med den boende och ha ett gott bemötande. Du ska besitta en god förmåga att se helhet och sammanhang och samtidigt kunna ta hänsyn till enskilda personers behov. Du ska stötta och utbilda personalen i de metoder som vi använder. Erfarenhet av arbete med barn och med liknande arbetsuppgifter ser arbetsgivaren som meriterande. Vi kräver utdrag ur belastningsregistret. Körkort erfordras.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-09-25

Referensnummer: Varbergs Omsorg 43/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidEller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Intervjuer sker under oktober, tillträde enligt överenskommelse.


Upplysningar

Maritha Emanuelsson, Enhetschef

Telefon:


Jonas Nylin, Enhetschef

Telefon: 070-1407752


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-1517376


Vision Tel: 072-3580390


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter